Præsten

Jeg hedder Lars Jørgen Bjærre og har været præst i Aalborg Frimenighed siden juni 2023. I mit job som præst sker der stadig mange nye ting, og det er spændende at være på sådan en opdagelsesrejse. Jeg lærer nye mennesker at kende, og jeg lærer Gud bedre at kende. Jeg føler dagligt en stor glæde over, at jeg har fået lov til at være en del af denne gode menighed, hvor man hjælper hinanden, laver kirke sammen og hvor Jesus er med. Jeg sætter stor pris på, at jeg må fordybe mig i bibelen og vores samtid og får lov til at dele dette med menigheden.

En stor del af min ungdom er gået med at læse en teologisk uddannelse. Jeg har en kandidat i teologi og har været kirketjener i Aarhus Domkirke og frivillig på Blå Kors’ værested i Aarhus.

Jeg elsker konkurrence og spil. I min ungdom har jeg spillet meget fodbold, brætspil og computerspil. Og så kan jeg godt lide at undersøge og lære nyt. Jeg ser mange små dokumentarer på nettet om kristendom, geografi, historie osv. og følger nogenlunde med i, hvad der sker i Danmark og i udlandet. Siden jeg var 9 år har min yndlingsfilm været Ringenes Herre, og det tror jeg aldrig kommer til at ændre sig. Mit yndlingsbrætspil er 7-wonders, og når det kommer til bøger, er Timothy Keller min favoritforfatter.

Jeg er gift med Sara, og vi har en lille dreng, der hedder Simon, og vi bor i Da Vinci Parken i den sydøstlige del af Aalborg.

Jeg sidder ofte på mit præstekontor i kirken og arbejder. Hver onsdag kl 10:00-15:00 er jeg med sikkerhed at finde på kontoret, og man er altid velkommen forbi, hvis man har lyst til eller brug for en snak, og man er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til mig for at aftale et andet tidspunkt for en samtale. 

Lars Jørgen Ambrosen Bjærre

Tlf.: 53781055

E-mail: ljb@aalborgfrimenighed.dk