Pinsedag og konfirmation

Skriv forslag / kommentar
Besvar
Brugeravatar
poul
Indlæg: 52
Tilmeldt: tors 15. nov, 2007 09:25

Pinsedag og konfirmation

Indlæg af poul »

Kære menighed!

På søndag 11.maj, er det en stor dag i vores menighed.
For det første skal vi fejre kirkens fødselsdag - ikke bare vores, men den kristne kirke ud over den ganske jord.
Jesus sendte, som han lovede, Den Hellige Ånd. De først kristne modtog ånden under tuger af ild, og blev som forvandlede!
Frygten var væk, og de begyndte at udbrede evangeliet. Dette vældige evangelium om riget nåede også til os i Danmark, og til vores menighed. Det nåede til den forfulgte kirke, det nåede ud til hedenskabets mørke og tændte lys. Det skal fortsat forkyndes - det er jo derfor vi holder gudstjeneste hver søndag -
Herrens menighed på jorden er ikke så meget organisationer og foreninger, de er forgængelige! Nej, Guds kirke på jorden består af levende sten. Genfødte kristne.
Dette evangelium om riget skal vi give videre, og det er den anden grund til at gudstjenesten på søndag er noget helt særligt.
Vi skal høre og se fire unge, som har deres gang i vores menighed bekræfte, det de fik i deres dåb, da forældrene bragte dem til Herren, er blevet alvor for dem. Evangeliet er blevet bragt videre til næste generation, som det er sket i årtusinder - det er stort.

Kom og vær med, og lad os tage godt imod alle de mange gæster der forventes, så de må føle sig godt tilpas i vores menighed. Lad os bede for konfirmanderne, og de øvrige der skal medvirke.

Kærlig hilsen
Poul
Besvar